Bertine

Mijn naam is Bertine Pellekaan.

Ik ben een energieke en stabiele leidinggevende met ruime ervaring in gezondheidszorg, revalidatie en gemeenten (sociaal domein).  Anderen beschrijven mij  als  verbindend, daadkrachtig, creatief en betrouwbaar. Van nature ben ik stressbestendig en heb ik er plezier in om mensen mee te krijgen in verbeter- en veranderprocessen.

In mijn werk als leidinggevende staat vertrouwen en eigenaarschap centraal. Ik ga er vanuit dat iedereen zich volop inzet voor zijn/haar werk en deskundig is om het eigen werk te organiseren. Daarbij vind ik het belangrijk dat afspraken over resultaten en processen helder zijn.  Ik ben resultaatgericht en kom afspraken na. Ik wil er op kunnen vertrouwen dat teamleden aan wie ik leiding geef zich ook houden aan gemaakte afspraken.  Als blijkt dat dat niet zo is, schroom ik niet om mensen daarop aan te spreken.

In het najaar van  2014 heb ik Tinesco opgericht, nadat ik zo’n 11 jaar als leidinggevende in de revalidatie- en zorgsector heb gewerkt. Van oorsprong ben ik ergotherapeut; de jaren die ik als ergotherapeut heb gewerkt ervaar ik zelf nog altijd als positief bij de invulling van mijn werk als leidinggevende.

Van november 2014 tot mei 2016  was ik werkzaam als interim manager in het sociaal domein bij de Gemeente Haarlem; ik stuurde het Wmo team aan en heb het transitieproces begeleid rondom de invoering van de nieuwe wetgeving per januari 2015. Daarnaast heb ik de samenvoeging van de Wmo teams Zandvoort en Haarlem succesvol geïmplementeerd.

Van januari 2017 tot maart 2018 ben ik  werkzaam geweest als  interim manager bij de gemeente den Haag. Als interim teammanager WMO hield ik me bezig met de aansturing  van het team, verdere professionalisering  van werkzaamheden,  en de integratie van verschillende teams.

Per oktober 2018 heb ik mijn werkzaamheden als zelfstandig ondernemer beëindigd en  sinds december 2018 ben ik werkzaam in dienst van Koninklijke Visio als manager ketenzorg en advies regio West Nederland.

In mijn Curriculum Vitae  vind je meer informatie.