Bertine

Mijn naam is Bertine Pellekaan.

Ik ben een energieke en stabiele leidinggevende/adviseur/ergotherapeut met ruime ervaring in gezondheidszorg, revalidatie en gemeenten (sociaal domein).  Anderen beschrijven mij  als  verbindend, daadkrachtig, creatief en betrouwbaar. Van nature ben ik stressbestendig en heb ik er plezier in om mensen mee te krijgen in verbeter- en veranderprocessen.

In mijn werk als leidinggevende staat vertrouwen en eigenaarschap centraal. Ik ga er vanuit dat iedereen zich volop inzet voor zijn/haar werk en deskundig is om het eigen werk te organiseren. Daarbij vind ik het belangrijk dat afspraken over resultaten en processen helder zijn.  Ik ben resultaatgericht en kom afspraken na. Ik wil er op kunnen vertrouwen dat teamleden aan wie ik leiding geef zich ook houden aan gemaakte afspraken.  Als blijkt dat dat niet zo is, schroom ik niet om mensen daarop aan te spreken.

In het najaar van  2014 heb ik Tinesco opgericht, nadat ik zo’n 11 jaar als leidinggevende in de revalidatie- en zorgsector heb gewerkt. Van oorsprong ben ik ergotherapeut; de jaren die ik als ergotherapeut heb gewerkt ervaar ik zelf nog altijd als positief bij de invulling van mijn werk.

In mijn Curriculum Vitae  vind je meer informatie.