Bertine

Mijn naam is Bertine Pellekaan.

Ik ben een energieke en stabiele leidinggevende met ruime ervaring in gemeenten (sociaal domein) en gezondheidszorg.  Anderen beschrijven mij  als  verbindend, daadkrachtig, creatief en betrouwbaar. Van nature ben ik stressbestendig en heb ik er plezier in om mensen mee te krijgen in verbeter- en veranderprocessen.

In mijn werk als leidinggevende staat vertrouwen en eigenaarschap centraal. Ik ga er vanuit dat iedereen zich volop inzet voor zijn/haar werk en deskundig is om het eigen werk te organiseren. Daarbij vind ik het belangrijk dat afspraken over resultaten en processen helder zijn.  Ik ben resultaatgericht en kom afspraken na. Ik wil er op kunnen vertrouwen dat teamleden aan wie ik leiding geef zich ook houden aan gemaakte afspraken.  Als blijkt dat dat niet zo is, schroom ik niet om mensen daarop aan te spreken.

Tot februari 2018 ben ik ruim een jaar werkzaam geweest als  interim manager bij de gemeente den Haag. Als interim teammanager WMO hield ik me bezig met de aansturing  van het team, verdere professionalisering  van werkzaamheden,  en de integratie van verschillende teams.

In de periode daarvoor was ik meer dan anderhalf jaar bij de Gemeente Haarlem  werkzaam als interim manager in het sociaal domein; ik stuurde het Wmo team aan en heb het transitieproces begeleid rondom de invoering van de nieuwe wetgeving per januari 2015. Daarnaast heb ik de samenvoeging van de Wmo teams Zandvoort en Haarlem succesvol geïmplementeerd.

In het najaar van  2014 heb ik Tinesco opgericht, nadat ik zo’n 11 jaar als leidinggevende in de revalidatie- en zorgsector heb gewerkt. Van oorsprong ben ik ergotherapeut; de jaren die ik als ergotherapeut heb gewerkt ervaar ik zelf nog altijd als positief bij de invulling van mijn werk als leidinggevende.

Per september 2018 ben ik weer beschikbaar voor een nieuwe opdracht als (interim) manager in sociaal domein of gezondheidszorg.

 

In mijn Curriculum Vitae  vind je meer informatie.