Nieuws

november 2021

De werkzaamheden die ik met veel plezier  heb uitgevoerd voor Koninklijke Visio zijn door de invoering van een nieuwe regio-indeling per september afgerond. Dit betekent dat ik per januari weer beschikbaar ben voor een nieuwe opdracht als zelfstandige of in loondienst!

februari 2020

Van beide kanten bevalt de samenwerking goed; het contract bij Koninklijke Visio zal worden omgezet in een vaste aanstelling.

oktober 2018

Per 1 december zal ik voor een periode van 2 jaar in dienst komen bij Koninklijke Visio als manager ketenzorg en advies voor de regio West-Nederland.  De werkzaamheden voor Tinesco zal ik daarmee tijdelijk stopzetten. Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging bij Visio!

augustus 2018

De opdracht bij gemeente den Haag is in het voorjaar afgerond. De afgelopen maanden heb ik mijn batterij weer opgeladen zodat ik per september vol energie weer beschikbaar ben voor een nieuwe opdracht.

augustus 2017

De opdracht bij gemeente Den Haag, die ik met veel plezier uitvoer,  wordt opnieuw verlengd met in het komend kwartaal de daadwerkelijke implementatie van samenvoeging teams klantmanagers WMO.

april 2017

De opdracht als  interim manager WMO bij de gemeente Den Haag wordt verlengd tot augustus.

januari 2017

Bertine Pellekaan start met een nieuwe fulltime opdracht als interim manager van een Wmo team bij de gemeente Den Haag.

juli 2016

De opdracht bij de gemeente Haarlem, waar ik met heel veel plezier heb gewerkt, is afgerond. In de komende maanden laad ik mijn batterij op, zodat ik daarna weer vol energie beschikbaar ben voor een nieuwe opdracht.

januari 2016

De opdracht bij de gemeente Haarlem is opnieuw verlengd tot uiterlijk mei 2016.

juni 2015

De complexe en plezierige opdracht bij de gemeente Haarlem, met specifieke aandacht voor de implementatie van de veranderde wetgeving,  wordt opnieuw verlengd tot en met december 2015.

maart 2015

De opdracht  interim aansturing Wmo team bij de gemeente Haarlem,  zal verlengd worden tot  juli 2015.

november 2014

Bertine Pellekaan is gestart met een opdracht bij de gemeente Haarlem. Deze opdracht omvat de interim aansturing van het Wmo team met specifieke aandacht voor de implementatie van de veranderde wetgeving per 2015, verbetering van (logistieke) processen, en samenvoeging teams Zandvoort en Haarlem. De opdracht zal lopen tot april 2015.