Welkom

Welkom op de website van Tinesco!

Tinesco biedt interim-management, projectmanagement en advies en is gespecialiseerd in revalidatie, gezondheidszorg, sociaal domein, welzijn en non-profit organisaties.

Tot de zomer van 2021 was ik werkzaam bij Koninklijke Visio als regiomanager ketenzorg en advies West Nederland. Ik stuurde diverse teams aan in de regio en samen met deze teams heb ik me onder andere ingezet voor het verbeteren van de in- en externe ketenzorg en het vergroten van de klantgerichtheid en naamsbekendheid.

In de jaren daarvoor heb ik vanuit Tinesco als interim-manager gewerkt in het sociaal domein. Van najaar 2014 tot zomer 2016 werkte ik bij de gemeente Haarlem, vervolgens tot voorjaar 2018 bij de gemeente Den Haag.  Kerntaken waren het begeleiden van het transitieproces rondom de invoering van de nieuwe wetgeving, samenvoeging van de WMO teams Zandvoort en Haarlem;  aansturing en professionalisering  teams den Haag,  samenvoeging en integratie van verschillende teams.

Momenteel is Tinesco niet meer actief.  Wil je toch meer weten, kijk dan verder op deze site voor meer informatie en/of neem even contact op!

Bertine